Všechny výstavy

POZVÁNKA DO MOM

Kategorie: výstavy, úterý 24.listopad, 2015

Vážené dámy a pánové,

dovoluji si Vás pozvat do Muzea fotografie a moderních obrazových médií do prostor kavárny Fotocafé v úterý 1. 12. 2015 v 17.00 hodin na vernisáž  výstavy Krajina krásou oděná, jejímž autorem je jindřichohradecký fotograf  Jiří Vetýška. Výstava je již nainstalovaná a potrvá do 30. 12. 2015. V jejím rámci proběhne 3. 12. 2015 od 18.00 hodin ve spolupráci s kavárnou Fotocafé tematická přednáška s besedou.

Otevírací doba výstavy je shodná s otevírací dobou kavárny: listopad a prosinec 2015 / úterý až pátek 10.00–17.00 hodin.

Těším se na setkání s Vámi.

S pozdravem

PhDr. Eva Florová, Ph.D.

ředitelka

Muzeum fotografie

a moderních obrazových médií, o. p. s.

LES - FOREST - WALD

Kategorie: výstavy, úterý 10.listopad, 2015

OTISKY DHARMY

Kategorie: výstavy, úterý 10.listopad, 2015

JIŘÍ VŠETEČKA ...CHODEC S OBJEKTIVEM

Kategorie: výstavy, čtvrtek 1.říjen, 2015

Vážení přátelé, u příležitosti významného životního jubilea fotografa Jiřího Všetečky si Vás dovolujeme pozvat na slavnostní uvedení jeho nejnovější výpravné publikace …CHODEC S OBJEKTIVEM. Těšíme se na Vás ve čtvrtek 8. října od 18 hodin v Mramorovém sále Clam-Gallasova paláce (2. patro), Husova 158/20, Praha 1. Večerem, pořádaným ve spolupráci se Spolkem Praha – Cáchy/Aachen, Vás provede Robert Tamchyna a na kytaru zahraje Jan-Matěj Rak.